Jeg er på udkig efter et godt match til 24 timers vagter

Kunne du tænke sig at arbejde i 24 timers vagter hos en aktiv kvinde?  Så skal du læse her:

LIDT OM MIG:
Jeg er en 41-årig kvinde, som er født med CP (cerebral parese)  som indebærer, at jeg blandt andet har nedsat muskelstyrke- og funktion i hele kroppen. Jeg er bosiddende i en skøn lejlighed i København S sammen med min dejlige lille finurlige kat så her er liv og glade dage på matriklen. kørestolsbruger med lidt ståfunktion. Der arbejders i et fast vagtskema der ruller hver 6 uge. Mødetid er kl. 06:30. Så mine hjælpere er morgenfriske, fleksible og dækker hinanden ind ved sygdom, ferier og lign, hvilke giver gode muligheder for at tjene lidt ekstra.  
JobbeskrivelseSom arbejdsleder sørger jeg for, at der vil finde grundig oplæring sted herunder sidemandsoplæring.                                                                                                                                       Arbejdet består blandt andet i at hjælpe mig med al personlig pleje og forflytninger. I løbet af natten har jeg blandt andet brug for at blive vendt og lejret. Derudover er der tale om opgaver som indkøb, madlavning samt at ordne hvad der følger med almindelig husførelse, såsom rengøring og den slags. Jeg er uddannet socialrådgiver og arbejder 2 gange om ugen som frivilligheds koordinator i Høje Taastrup. Herudover tror jeg at jeg lever et helt almindelig liv og nyder at være sammen med min familie og venner og meget andet. Jeg har brug for, at du kører min kassebil og ledsager mig ved aktiviteter udenfor hjemmet bl.a. til arbejde, træning, på besøg hos venner og familie, koncerter, ture til København m.m. Jeg sætter pris på struktur og øje for detaljer, samt at du er hurtig til at lære rutineprægede opgaver og kan bevare overblikket i pressede situationer. Desuden er det vigtigt, at du har en god situationsfornemmelse og er tålmodig. At modtage hjælp alle døgnets timer er meget indgribende i hverdagen. Vores samarbejde betyder derfor meget for, at jeg kan få en god og ligeværdig hverdag. Jeg ser mig selv som et nysgerrigt og videbegærende menneske, der sætter kemi, respekt og god humor højt i vores samarbejdsrelation.Sidst men ikke mindst foretrækker at du har et slidt B-kørekort.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Der er ansøgningsfrist den 1/11.2024. Samtalerne finder sted løbende. Ansøgninger til stillingen bedes sendes på e-mail til: nyhandicaphjaelper@gmail.com. Skriv venligst telefonnummer i ansøgningen.

Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

LØN- og ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat af A Priori, som indhenter børne- og straffeattest ved ansættelse 

Lønnen følger det gældende takstblad for handicaphjælpere som pr. 1/4-2024 beløber sig af 151,06 kr. pr. time hertil erfarings- og tidstillæg, spørgsmål om dette kan rettes til konsulenterne Bo Andersen eller Gitte Jensen på tlf: 25941212 / 25940202 eller e-mail: bo@a-priori.dk / gittej@a-priori.dk